Nevenfuncties

Katja heeft altijd meerdere dingen tegelijk gedaan naast haar werk en studie.

creatief

Naast coach en adviseur is Katja een creatieve duizendpoot. Ze vindt het leuk veel dingen uit te proberen en door te geven. Daaruit is de creatieve tak van Alles Florissant ontstaan; De Kinderfeestjes Expert. In dit bedrijfsonderdeel helpt Katja werkende moeders bij het gemakkelijk organiseren van unieke kinderfeestjes. Eigenlijk maakt Katja kinderfeestjes en workshops op maat en adviseert daarover. De Kinderfeestjes Expert levert ook losse diensten als schmink, tijdelijke tattoos, haarveren en hennaschilderingen. Meer hierover lees je hier. De komende tijd zal Katja zich meer op Magische feestjes en workshops richten. In de loop van 2017 wordt haar boek over het gemakkelijk organiseren van kinderfeestjes verwacht.

Bestuurswerkzaamheden

Tijdens haar studie was zij lid van in het dagelijks bestuur en de opleidingsraad van Verplegingswetenschap. Zij vertegenwoordigde de studenten van gezondheidswetenschappen in de faculteistraad van geneeskunde.

Ook heeft zij bestuurswerkzaamheden vervuld voor een ouderraad van een kinderdagverblijf en de centrale oudercommissie van een kinderopvanginstelling.

Katja is medeoprichter en eerste voorzitter van de  Alumnivereniging Verplegingswetenschap Nederland

Zij is ook oprichter van de netwerkgroep op LinkedIn Netwerk Verplegingswetenschap Nederland  die informatie deelt over verplegingswetenschap en de verpleegkunde vanuit perspectief van professionalisering.

 

Strategisch BeleidsAdviseur, redacteur, editor

Deze activiteiten voor ondernemers worden parttime uitgevoerd en bestaan oa. uit:

  • advies in beleidsontwikkeling, strategie
  • advies, ontwikkeling en redactie acquisitie/ marketing materiaal, content Social Media
  • advies, ontwikkeling en redactie readers, manuals, e-books en nieuwsbrieven

 

ALLES FLORISSANT HOME CONTACT ALGEMENE VOORWAARDEN DISCLAIMER PRIVACYBELEID SITEMAP