Workshop Praktisch Ho’oponopono

workshop-webaanmelding-3

Workshop Ronde van HOOP:     Hoe gebruik ik Ho’oponopono?

waarom
Wil jij je blokkades en overtuigingen die je belemmeren om vol voor je bedrijf/ werk of missie te gaan NU achter je laten? Word dit echt JOUW jaar?
Ben je helemaal klaar met het gevoel dat je heel hard werkt, maar te weinig resultaat behaalt?
Heb je interesse in Ho’oponopono maar vind je het lastig om dit zelfstandig toe te passen en blijf je kijken naar filmpjes en steeds nieuwe boeken lezen? Denk je dat het voor jou niet werkt omdat je niets voelt- of niets voelt veranderen?

wat
Ho’oponopono is een eenvoudige methode afgeleid van een reinigingsritueel uit Hawaï dat van oudsher werd toegepast om relaties tussen personen te helen.
In de praktische workshop gaan we oefenen en pak je direct je overtuigingen en belemmeringen aan. Ik laat je zien op welke manieren je Ho’oponopono je eenvoudig kan toepassen in je dagelijks leven en wat er nog méér mogelijk is.
Je leert de 4 zinnen direct toepassen om eenvoudig overtuigingen en blokkades achter je te kunnen laten?
Zodat jij je ook weer positief kan richten op je bedrijf en je missie zónder belemmeringen.

waar-wanneer
Op dit moment staat er geen workshop gepland. Wil je een workshop bij jou in de buurt, neem dan even contact op. Dan kijken we naar de mogelijkheden.
Er kunnen maximaal 12 personen deelnemen, ik wil graag iedereen persoonlijke aandacht en begeleiding kunnen geven zodat je ook aan de persoonlijke doelen kan werken.

Investering
De prijs voor deze investering in jezelf, die je leven zal veranderen, is bij tijdelijk € 125,00 (ex. 21% BTW).
De prijs gaat daarna- waarschijnlijk in de lente 2019-definitief omhoog naar minstens € 150,00 – de introductieprijs komt dan nooit meer terug.
Deelnemers aan eerdere edities van de 7-daagse Proloog kunnen gebruik maken van hun kortingscode.

Neem contact op als je op de hoogte gehouden wilt worden van de eerstvolgende workshop of een workshop bij jou in de buurt wilt organiseren.

ja-workshop-va

 

 

 

 

ALLES FLORISSANT HOME CONTACT ALGEMENE VOORWAARDEN DISCLAIMER PRIVACYBELEID SITEMAP