Reading en Healing

Wat als je het gevoel hebt niet verder te komen of telkens opnieuw met dezelfde issues geconfronteerd te worden

Soms  lijkt het alsof je steeds dezelfde ervaringen opnieuw doormaakt, zonder dat je een stap verder komt. Ook kan het zijn dat je een verandering wilt realiseren, wilt groeien of iets nieuws in de wereld wilt zetten.
Vaak werk je als ondernemers of professionals hard om dit te realiseren,maar wat als het ook eenvoudig vanuit je hart kan? Vaak weet je heel goed wat je wilt, wat de volgende stap, eerstvolgende actie kan zijn, maar kan je er niet bij omdat je hoofd- je verstand allemaal tegenwerpingen en excuses bedenkt.
Dan kan het handig zijn om hulp te vragen. 

Reading en Healing

Hulp kan naast de andere methodes bestaan uit Reading en Healing.
Daar zijn verschillende manieren voor. Praktisch gezien zet ik mijn intuïtieve vaardigheden in om me te verbinden met jouw energie, jouw vraag, je vraag-onder-de-vraag, je droom, je wens, je doel, je project waar je extra informatie over wilt.
Het kan ook zijn dat je een hele specifieke vraag hebt. Of een blokkade, belemmering waar je nu wel eens vanaf wilt.

Je kunt dit voorleggen via het contactformulier. Aan de hand hiervan kijken we wat de beste aanpak is. Het kan ook zijn dat jezelf een voorkeur hebt voor een reading, helende visualisatie  of een traject van meerdere sessies.

Tijdelijk bied ik korte trajecten aan van 3 sessies voor een sterk gereduceerde prijs.
Deze “proef-trajecten” of “tasters” zijn gekoppeld aan de opleiding Reading en Healing voor coaches om in korte tijd veel ervaring op te doen. Het is een volwaardige traject tegen een kortingsprijs.

Voorwaarden proeftraject

  • je committeert je voor het hele traject van 3 sessies
  • je betaalt voorafgaand aan de sessie € 22,22 (per sessie)voor particulieren of € 25,00 (per sessie incl BTW) voor ondernemers of ZZP-ers.
  • je schrijft een recensie / testimonial die gebruikt kan worden op de website en in Social Media (in overleg met naam- bedrijfsnaam of initialen en locatie). Maak gebruik van het contactformulier als je een traject wilt boeken met korting.De sessies zullen online worden gegeven en gemiddeld 20-30 minuten duren. De voorbereiding is daarbij inbegrepen. Van tevoren ontvang je uitleg over de sessie. Ik leg intuïtief contact met jou en stem me af op de energie van jouw vraag, blokkade of belemmering.


    Losse sessies


    Als je liever een losse sessie wil, kan dat natuurlijk ook. Hiervoor geldt een voorlopige introductieprijs.  Je betaalt voorafgaand aan de sessie € 44,44 als particulier en € 55,55 (incl BTW) als ondernemer of ZZP-er.
    De sessie vindt online of op afstand plaats. Je meldt je aan via het contactformulier met de vermelding losse sessie en we bespreken per mail waaruit de sessie zal bestaan. De duur van de sessie is afhankelijk van de vraag en de gekozen aanpak.