Coaching & Advies Ondernemers

Blokkades en Overtuigingen

banner-hhw

waarom resultaat soms uitblijft

Als ondernemers en professionals werken we vaak hard om resultaten te bereiken, onze doelen te behalen, maar soms lukt het niet vanzelf. Inhoudelijk zijn we goed toegerust, maar soms staan oude waarden die eerder in ons leven belangrijk waren of die zijn aangeleerd of overgenomen in onze jeugd succesvol ondernemen in de weg.

Overtuigingen blijken belemmeringen of zelfs blokkades om onze doelen te bereiken en onze missie tot bloei te brengen.

helpende hand

Als intuïtief en creatief coach maakt Katja Bloem gebruik van verschillende methodes en technieken om gericht aan blokkades en overtuigingen te werken die belemmerend zijn voor het leven van onze missie.

Access Bars™ Sessies

De basis stress-release methode die we gebruiken is Access Bars™. Door het aanraken van 32 energiepunten op je hoofd kun je emotionele, fysieke, mentale en relationele blokkades en belemmeringen achter je laten. Hier lees je er meer over.

Healing en Reading

Binnenkort kun je ook een healing- of reading boeken. Door af te stemmen op jouw vraag, energie, doel of blokkade, ontvang je waardevolle informatie om een volgende stap te kunnen zetten op persoonlijk of zakelijk vlak. Hier lees je er meer over.  Intussen kun je je opgeven voor een traject tegen een zeer aantrekkelijke introductieprijs. Je leest er hier meer over.

Ho’oponopono en HO’OP Healing

Ho’oponopono is gebaseerd op een oude Hawaïaanse helingsmethode en een goede manier om hiermee aan de slag te gaan. Een van de betekenissen van Ho’oponopono is goed maken. Door liefde vol een aantal zinnen tegen jezelf te zeggen (affirmeren) laat je oa. verdriet, schuldgevoelens en drama achter je. Gemakkelijk kunnen grote doorbraken en resultaten worden bereikt. Na introductie van de basis wordt deze methode afgestemd op de klant en geïntegreerd met andere coachingsmethoden. Binnen Alles Florissant krijgt dit vorm als HO’OP Healing


Binnenkort kun je weer
 GRATIS kennis maken met Ho’oponopono in een 7-daagse online cursus. De datum voor de nieuwe ronde is nog niet bekend en afhankelijk van verhuizing naar een nieuwe locatie. Informeer hier wanneer er een nieuwe cursus start.

Ben je al bekend met Ho’oponopono, dan kun je inschrijven voor een praktische workshop waarin je samen met andere ondernemers veel voorkomende blokkades en overtuigingen aan gaat pakken. De workshops worden door het hele land gegeven. Indien gewenst komen we ook op locatie of in organisaties. Hier lees je er meer over. Wil jij een workshop plannen bij jou in de buurt? Neem dan contact op.

Zijn de workshoplocaties te ver, wil je snel of persoonlijke coaching en begeleiding? Boek dan een skype-sessie. Je onderzoekt dan samen de blokkades of overtuigingen waar je aan wilt werken en gaat samen praktisch aan de slag. De skype-sessies duren ca. 30 minuten. Vooraf vul je een intakeformulier in om direct aan de slag te kunnen gaan. Je investering is tijdelijk € 75,00 (ex BTW).  Er zijn 15 sessies tegen dit bedrag  beschikbaar.
Neem hier contact op over de mogelijkheden van individuele skype-sessies.

 

 

 

ALLES FLORISSANT HOME CONTACT ALGEMENE VOORWAARDEN DISCLAIMER PRIVACYBELEID SITEMAP